Bekmørk norsk dag i Sør-Afrika

Bekmørk norsk dag i Sør-Afrika

Stina Resen falt fra 13.-plass til 65.-plass og misset cut i Sør-Afrika fredag. (Foto: LET)

Det ble misset cut for begge våre norske håp i Investec South African Women’s Open.

Turneringen var den første Ladies European Tour-turnering denne sesongen for både Stina Resen (Oslo GK) og Rachel Raastad (Haga GK).

For Stina Resen ble det en meget lovende start på uken da hun åpnet med 74 slag og delt 13.-plass etter første runde torsdag. Raastad åpnet på sin side med en 79-runde, men var likevel i nærheten av cutstreken.

Fredag ble dessverre en blytung for begge. Med en runde på 82 slag stupe Resen helt ned til 65.-plass (+12) og misset cut med to slags margin. Raastad leverte på sin side en 81-runde og endte ytterligere fire slag bak.

Sør-afrikaneren Lee-Anne Pace leder turneringen på fire under par.

Etter en hektisk start på Ladies European Tour-sesongen har de norske spillerne som har fast billett på touren, tatt seg en friuke denne uken. Både Raastad og Resen skal først og fremst konkurrere i LET Access Series i 2019, nivået under Ladies European Tour.

Etter denne uken er ikke neste turnering på programmet før 4. april. Da starter Jordan Mixed Open i Jordan.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.