Bertheussen og Halvorsen misset i Tsjekkia

Bertheussen og Halvorsen misset i Tsjekkia

ETT SLAG FOR MYE: Både Elias Bertheussen og Andreas Halvorsen misset cutten med ett slag på Challenge Tour´en i Tsjekkia. (Foto: Getty Images)

Elias Bertheussen og Andreas Halvorsen kjempet på cutgrensen fredag, men dessverre hadde de ikke marginene på sin side denne gangen.

Challenge Tour´en har forflyttet seg til Hradec Kralove i Tsjekkia, hvor Czech Challenge går av stabelen denne uken.

Golf & Spa Kunetická Hora har opparbeidet seg et rykte som en av de beste banene på denne touren, og byr på mange utfordringer for spillerne. Det er vann i spill på de fleste av hullene, og med sine 6600 meter fra backtee krever den også en viss slaglengde.

Europas nest best spillere ser imidlertid ut til å ha taklet dette særdeles godt i år. Hele 99 spillere havnet på par eller bedre etter to runder, og for å kvalifisere seg for helgespill måtte man helt ned på tre under par.

Våre norske håp, Elias Bertheussen og Andreas Halvorsen, misset begge cutten med minste mulige margin. To under par totalt høres i utgangspunktet ikke så galt ut, men denne gangen var det altså ett slag for mye.

- Jeg spiller ikke så dårlig, men samtidig er det heller ikke bra. Mister momentum litt for ofte og spiller ikke bra nok, rett og slett, sa en skuffet Bertheussen til norskgolf.no fredag.

Bertheussen er eneste nordmann med full kategori på årets Challenge Tour. Andreas Halvorsen er sikret syv invitasjoner i årets sesong, og klarte sin første cut på dette nivået i forrige uke.

Turneringen i Tsjekkia ledes av engelske Steven Brown på -10.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.