Bertheussen må vente på europatour-debuten

Bertheussen må vente på europatour-debuten

WAITING GAME: Elias Bertheussen & co. må smøre seg med tålmodighet. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

Ukens turnering på Madeira har ennå ikke slått i gang på grunn av kraftig vind.

Vanligvis på dette tidspunktet burde andrerunden av Madeira Islands Open vært i gang. Startfeltet venter imidlertid fortsatt på å ta fatt på andrerunden.

Det er forståelig, når man ser videoen European Tour la ut på Facebook i går:

Ukens turnering på Club de Golf do Santo da Serra på Madeira, er et såkalt «co-sanctioned event» -samarbeidsturnering mellom European Tour og Challenge Tour. De 600 000 euroene i potten teller på begge tourenes pengelister.

Selv om dette blir Bertheussens første sesong på Challenge Tour, har 24-åringen allerede rukket å spille 25-turneringer på dette nivået gjennom wild cards. Han har klart cuten i 13 av dem, med 23. plassen i Ecco Tour Championship i 2011 som beste resultat.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.