Bertheussen misset cuten igjen

Bertheussen misset cuten igjen

Den kritiske uken for Elias Bertheussen i Kazakhstan gikk ikke som planlagt. (Foto: Getty Images)

Elias Bertheussen misset cuten i viktige Kazakhstan Open, som har en av årets største premiepotter på Challenge-touren.

Bertheussen var godt fornøyd med å ha sneket seg under par i torsdagens åpningsrunde, men fant aldri rytmen fredag. Der ble det tre birdies, men også en dobbelbogey og fire bogeys. Dermed falt han til to over par og delt 76. plass - og nok en gang utenfor cutstreken.

En solid premiesjekk hadde kommet godt med for Bertheussen, som kun har spilt inn 6 874 euro på 15 turneringer i år. Han har klart cuten i fem av dem, med en delt 30. plass som beste plassering.

– I dag slo jeg hele skalaen fra 1-10. Som Vladimir Smirnov i 93 hadde jeg et litt dårlig oppløp, og kom opp akkurat kort mot banen og feltet. Det som er litt nice opp i all elendigheten er at jeg spilte litt bedre enn jeg har gjort på en liten stund. Og i fare for å bli for optimistisk her nå, så tror jeg det er lys i enden av tunnelen, skriver han på sin Facebook-profi.

Det gjenstår kun tre Challenge Tour-turneringer for Bertheussen av årets sesong.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.