Beskjeden start av de norske på Nordea Tour

Beskjeden start av de norske på Nordea Tour

SOLID START: Eirik Tage Johansen er den høyeste rankede nordmannen på Nordic League, og kom også best i gang denne uken. (Foto: Norsk Golf)

Denne uken har åtte nordmenn reist til Sverige for å spille Isaberg Open. Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh Johannessen kom seg greit i gang, mens de øvrige norske har litt å gå på foreløpig.

I denne ukens turnering på Nordea Tour er Norge representert ved Eirik Tage Johansen, Kristian Krogh Johannessen, Sondre Erevik Ronold, Mathias Lynne Schjølberg, Ole Berge Ramsnes, Anders Strand Ellingsberg, Christian Aronsen og Dennis den Roover.

På Nordic League-rankingen, hvor de fem beste premieres med plass på neste års Challenge Tour ved sesongslutt, er Eirik Tage Johansen beste nordmann på en sterk fjerdeplass. Stavanger-spilleren kom også best i gang av de norske i ukens Isaberg Open, og med en åpningsrunde på to under par deler han 11. plassen. 

Slaget bak, på delt 19. plass, finner vi Kristian Krogh Johannessen. "Krogh" er foreløpig på 12. plass på Nordic League, og er avhengig av en god avslutning på årets sesong for å blande seg inn i kampen om Challenge Tour-plassene.

Vi må dessverre et stykke ned på listen for å finne neste nordmann på ukens resultatliste. Sondre Erevik Ronold startet med 74 slag (+2) på førsterunden, og foreløpig ligger siddisen på delt 54. plass.

Mathias Lynne Schjølberg, Ole Berge Ramsnes og Anders Strand Ellingsberg deler 88. plassen på +4, mens Christian Aronsen og Dennis den Roover er helt nede på delt 125. plass etter åpningsrunder på seks over par.

Turneringen ledes av danske Martin Ovesen på -5.


LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.