Borge og Eidelöf vant Norgescup-finalen

Borge og Eidelöf vant Norgescup-finalen

(Foto: Norgescup/Facebook)

I helgen gikk årets siste Norgescup-turnering av stabelen på Skjeberg GK. Marcus Eidelöf og Celine Borge vant turneringen.

I herreklassen ble det en thrilleravslutning, etter at både Marcus Eidelöf (Sandnes GK) og Paul Nilbrink (Lommedalen GK) endte åtte under par sammenlagt. Der skulle det ta tre omspillshull før Eidelöf avgjorde.

Drammen GKs Kevin Andre Wright endte to slag bak alene på tredjeplass. Trioen var de eneste i feltet som endte turneringen under par.

I dameklassen vant Vestfold-jenta Celine Borge med fire slag over hjemmebanespiller Synne Lauritzen. Borge ledet med med seks slag før sisterunden. Der avsluttet hun på par og -2 sammenlagt. Oppegårds Michelle Forslag endte ni over par og alene på tredjeplass. 

Resultater

 

Topp-5 Norgescup Order of Merit

(Foreløpig ikke oppdatert etter finalen på Skjeberg)

Damer

1. Karoline Stormo (Arenal & Omegn GK) - 4214 poeng

2. Kristin Simonsen (Meland GK) - 3126 poeng

3. Julie M. Skalleberg (Larvik GK) - 3011 poeng

4. Renate H. Grimstad (Bergen GK) - 2917 poeng

5. Synne Laurtizen (Skjeberg GK) - 2808 poeng

Herrer

1. Marcus Eidelöf (Sandnes GK) - 3736 poeng

2. Paul Nilbrink (Lommedalen GK) - 3708 poeng

3. Sander Stavnar (Vestfold GK) - 3671 poeng

4. Kevin Andre Wright (Drammen GK) - 3289 poeng

5. Aksel K. Olsen (Stavanger GK) - 3274 poeng

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.