Bowditch på topp i Dallas

Bowditch Getty

VISER VEI: Steven Bowditch leder med to slag før siste runde av AT&T Byron Nelson på PGA Tour´en. (Foto: Getty Images)

Steven Bowditch har taklet de våte forholdene best i Texas, og leder med to slag før siste runde i AT&T Byron Nelson.

Store deler av Texas er rammet av flom, og Dallas er intet unntak. TPC-banen som vanligvis er blant de hardeste på touren er nå klissvåt, og dette har naturligvis en stor innvirkning på scorene.

Best av alle så langt er Steven Bowditch, som er 13 under par etter tre runder.

Fem spillere deler andreplassen, to slag bak Bowditch, og blant dem er langtslående Dustin Johnson. På grunn av sine ekstreme lengder fra tee regnes Johnson som en av de farligste utfordrerne på finalerunden.

Blant de som deler andreplassen er også Jimmy Walker, som er en av publikumsfavorittene i Dallas. Sammen med Jordan Spieth er Walker et av de store hjemmehåpene, og vil sannsynligvis få god drahjelp av tilskuerne på finalerunden.

Verdenstoeren Spieth, som bor kun en liten kjøretur unna banen, må levere en kanonrunde for å blande seg inn i seierskampen søndag. 21-åringen er syv under par totalt, og ligger på en delt 18. plass.


LEADERBOARD

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.