Braadlie slått ut i kvartfinalen 

Braadlie slått ut i kvartfinalen

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Markus Braadlie (Miklagard GK) bet godt fra seg i Trophée Michel Carlhian i Frankrike. I kvartfinalen var det imidlertid over og ut for bergenseren.

Braadlie spilte seg til kvartfinale takket være seieren to opp mot danske Simon Bukrinsky i lørdagens åttedelsfinale. Braadlie lå en ned da fem hull gjenstod, men snudde matchen da det gjaldt som mest i innspurten.

Tidligere på dagen slo Braadlie finnen Leevi Vellamo en opp i en jevnspilt 16-delsfinale. 

Søndag måtte han dessverre gi tapt for franskmannen Pierre Pineau 2&1. Dermed er alle norske spillere slått ut.

To norske spillere har nådd finalen i det franske U18-mesterskapet tidligere. Den første var Fredrik Kollevold i 2007, som tapte i finalen mot Floris de Vries, mens den andre var Kristoffer Ventura, som vant turneringen i 2011 i duell mot Pierre Tillemont.

Markus Wilhelmsen, Eirik Thomassen, Carl Didrik Fosaas, Thomas Helgø, Mikkel Antonsen og Bård Skogen var også i aksjon denne uken, men ingen av dem tok seg videre til sluttspillet. Braadlie endte på 26. plass i slagspillet med runder på 70 og 72 slag.

Damenes franske U21-mesterskap, Trophées Esmond et Cartier, er også i full gang denne uken.

De norske jentene imponerte i kvalifiseringen, og både Celine Borge, Emilie Øverås og Karoline Lund klarte å ta seg videre til sluttspillet. Nå er dessverre alle slått ut. Karoline Lund klinket til med utklassingsseier 7&5 mot franske Lara Plachetka i den første matchen, men måtte gi tapt 3&1 mot svenske Beatrice Wallin i åttedelsfinalen.

Borge og Øverås tapte sine 16-delsfinalematcher henholdsvis en ned og 2&1.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.