Caddie-Thorp annonserer Tutta som storfavoritt

Caddie-Thorp annonserer Tutta som storfavoritt

GODE NYHETER: Skal vi tro Andreas Thorp, som var med på Tuttas innspillsrunde onsdag, har vår beste damespiller funnet storformen på et helt ideellt tidspunkt. (Foto: Getty Images)

Andreas Thorp var med på en av Tuttas innspillsrunder til denne ukens U.S. Women´s Open, og ble svært imponert over det han så. 

Ifølge Norges egen caddieveteran spiller Suzann Pettersen bedre enn på lenge, og etter Thorps mening er hun blant de aller største favorittene til å gå hele veien denne gangen.

- Tutta slo ballen veldig bra i dag, det beste jeg har sett av henne på lenge. Driveren er stabil og god og jerna meget imponerende. Vanskelig å si noe på puttingen fra en innspillsrunde, men puttingen blir uhyre viktig denne uken ettersom det er relativt små, men mye break på greenene. Hun er klart en av de største favorittene etter min mening, banen passer henne godt fra tee og hun er i god form, sier han til Norsk Golf.

Med andre ord ekstremt gode nyheter for norske golffans, og nå får vi bare krysse fingrene for at Thorp får rett i sine spådommer.
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.