Coetzee slo Olesen i omspill på Mauritius

george coetzee getty

SEIRET I OMSPILL: George Coetzee tok sin andre Europatour-seier for sesongen i AfrAsia Bank Mauritius Open. (Foto: Getty Images)

George Coetzee overlistet Thorbjørn Olesen i omspill på Mauritius, og sikret dermed sesongens andre seier på Europatouren.

Mens de aller største stjernene har tilbragt uken på TPC Sawgrass i Florida, har det også blitt spilt en Europatour-turnering på Mauritius.

Etter 72 hull i AfrAsia Bank Mauritius Open var det dødt løp mellom danske Thorbjørn Olesen og sørafrikanske George Coetzee. Dermed bar det ut i omspill, og på det første omspillshullet sikret begge spillerne sine birdier. Da de spilte hull 18, et par 5-hull, for andre gang var det imidlertid bare Coetzee som maktet å gjøre birdie.

Dermed kunne han heve trofeet for andre gang på bare seks turneringer på Europatouren. Sørafrikaneren var startfeltets høyest rankede spiller denne uken, og var naturligvis godt fornøyd med å leve opp til favorittstempelet.

- Det beste hadde jo vært å avgjøre med eagle på første omspillshull og avgjort turneringen med stil, men nå er jeg bare glad for å ha vunnet. Jeg var faktisk mer nervøs under finalerunden enn i omspillet, og jeg er veldig fornøyd med måten jeg håndterte presset på, sa han til europeantour.com.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.