Er comeback-Johnson den nye Masters-favoritten?

Er comeback-Johnson den nye Masters-favoritten?

COMEBACK: Dustin Johnson har nå gått åtte sesonger med minst en seier på PGA Tour. (Foto: Getty Images)

Dustin Johnson vant i sin femte turnering etter seks måneders utestengelse.

Johnson startet sisterunden fem slag bak lederen J.B. Holmes, men på søndag var en avslutning på tre under par nok til å krype ett slag foran.

Holmes, som ledet turneringen de tre første rundene takket være åpningsrunden på 10 under par, snublet med en avslutningsrunde på tre over par.

På sine fem første starter etter comebacket i år, står Dustin Johnson nå med en seier og to topp 5-plasseringer.

– Dette betyr alt. Det har vært en tøff vei, men jeg spilte veldig bra. Det føles utrolig å få den seieren. Jeg spilte fantastisk i dag, sa Johnson etter runden ifølge pgatour.com.

Dette er den åttende sesongen på rad Johnson vinner minst en PGA Tour-turnering, og hans niende seier totalt.

– Dette er definitvt en av mine største. Jeg har jobbet hardt med både svingen min og meg selv. Det føles herlig å oppleve suksess med en gang jeg kommer tilbake. Det gir meg mye selvtillit.

Og selvtillit er aldri dumt å ha når kalenderen nærmer seg april. Årets første major, The Masters er bare en måned unna.

Også Bubba Watson bør føle seg bra før The Masters. De to siste gangene han har endt på pallen på Doral, vant han The Masters måneden etter.

For verdensener Rory McIlroy ble en skuffende uke rundet av på ironisk vis: Han chippet i fra utenfor green - for dobbelbogey. Selv om han slo tilbake etter forrige ukes missede cut med en topp 10-plassering, var nord-iren ikke fornlyd.

– Spillet er ikke helt der det skal være. Ganske misfornøyd med hvordan jeg spilte, oppsummerte McIlroy runden.

Han sier han følte seg ukomfortabel på flere av utslagene på Doral. McIlroys varemerkeslag har alltid vært en høy draw, men på Doral holdt han seg stort sett til fader. Det passer dårlig på Augusa National, der flere av de viktigste hullene er dogleg venstre.

– Jeg slet med å skru ballen fra høyre mot venstre. Det er ikke noe man ønsker på vei til Augusta, konkluderer McIlroy.

For Adam Scott markerte WGC-Cadillac Championship starten på en ny tilværelse: Det var hans første turnering etter å ha byttet fra lang til kort putter. Det endte med en fjerdeplass.

– Jeg senket defintivt en god del putter denne uken. Det føltes bra å bytte tilbake til kort putter, sier Scott.

Se høydepunkter fra avslutningsrunden under:


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.