Fargerike scorekort for de norske LET-jentene

Daffinrud best av de norske på LET

Marita Engzelius var den jevneste av de norske jentene. Det holdt til 56. plass til slutt. (Foto: Ladies European Tour)

De norske greide ikke å henge med, da de beste leverte birdie-show, i Spania.

Karoline Lund åpnet best av de norske på LET-turneringen Estrella Damm Ladies Open, som ble spilt på Golf Club de Terramar, i Spania.

To runder på 68 slag (-6), gjorde at Lund hang med i kampen om en plass blant de ti beste. Dessverre skulle det ikke vare for den talentfulle 19-åringen, som raste til 61. plass på resultatlista.

Karoline Lund åpnet best av de norske, men greide ikke å holde den gode starten gående. (Foto: Ladies European Tour)

Tonje Daffinrud og Marita Engzelius deltok også i turneringen, og det var til slutt Daffinrud som kunne «skryte» av å være beste nordmann.

27-åringen fra Tønsberg åpnet med en skuffende 74. runde, men deretter leverte Daffinrud golf av ypperste kvalitet: Tre påfølgende runder på 66, 68 og 70 gjorde at Daffinrud endte på 33. plass til slutt (-6).

Tonje Daffinrud ble beste norske, på 33. plass. (Foto: Ladies European Tour)

Engzelius var jevnheten selv i Spania, og så ut til å trives helt utmerket rundt 70-tallet. Runder på 70, 72, 71 og 70, og -1 totalt, holdt til 56. plass til slutt.

Nederlandske Anne van Dam vant turneringen på heftige -26. Avstanden ned til neste kvinne var på hele åtte slag.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.