Daffinrud på 8. plass i Spania

Daffinrud på 8. plass i Spania

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Tonje Daffinrud brukte friuken på Ladies European Tour til å spille på seg selvtillit på LET Access i Spania.

Vestfold-spilleren avsluttet International Ladies Open med en sterk 65-runde (-3), bestående av fire birdies, en bogey og resten par. Den førte henne 22 plasser oppover leaderboardet til delt 8. plass. Med -2 sammenlagt endte hun to slag bak vinneren, Marion Durvernay fra Frankrike.

– Jeg er veldig fornøyd med det lange spillet, men jeg rotet bort ganske mange slag på greenene denne uken. I det store og det hele en bra turnering. Nå gleder jeg meg virkelig til å komme hjem. For første gang på fem år skal jeg være hjemme på nasjonaldagen. Jeg kan ikke vente!, skriver Daffinrud på sin Facebook-profil.

Turneringen ble kortet ned til 36 hull på grunn av kraftig regnvær. Rachel Raastad misset cuten med en åpningsrunde på åtte over par.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.