Daffinruds gode sesongstart fortsetter

Daffinruds gode sesongstart fortsetter

(Foto: Benjamin A. Ward/NGF)

Tonje Daffinrud tok to strake andreplasser på den australske touren denne uken.

Vestfold-spilleren delte først andreplassen i 18-hullsturneringen Brisbane Invitational med en score på tre under par, tre slag bak vinneren. To dag senere fulgte hun opp med nok en andreplass, denne gang i BWAC Regional Emplyment Services Pro-Am i New South Wales. Også her ble det en runde på tre under par.  Dermed tar hun med seg premiesjekker på totalt 24 000 kroner hjem i bagasjen til Norge.

– Litt frustrerende å ikke få den seieren, men veldig fornøyd med spillet mitt, så jeg tar med meg mye positivt hjem, skriver Daffinrud på sin Facebook-profil.

Etter en tung fjorårssesong på europatouren, der Daffinrud klarte å beholde kortet med et nødskrik, har hun slått hardt tilbake på starten av 2017-sesongen. For to uker siden endte hun på 6. plass på Ladies European Tour-truneringen Oates Vic Open - hennes beste plassering noensinne.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.