Disse seiret på Titleist Tour

Petter S Møller

VINNEREN: Denne karen, Petter S. Møller fra Stavanger, stakk av med seieren på Titleist Tour i helgen. (Foto: Privat/Facebook)

I helgen ble det arrangert Titleist Tour på Stiklestad, og som vanlig ble det kåret vinnere i fire forskjellige klasser.

På årets Titleist Tour konkurreres det som kjent i to aldersklasser for både gutter og jenter. I den yngste klassen konkurrerer spillere under 15 år, mens de som er mellom 15 og 19 gjør opp om seieren i en egen klasse.

Blant gutta gikk Bård Bjørnevik Skogen fra Haugaland helt til topps i GU15, med en imponerende på totalscore på -3. Nærmeste utfordrer var Eirik Einmo Thomassen fra Moss & Rygge, som endte 10 over par.

Vinneren i GU19 ble Petter S. Møller fra Stavanger på tre over, med Daniel Øverås tre slag bak på en andreplass.

I jentenes klasse for de under 15 år, stakk Ålesund-spilleren Emilie Øverås av med en komfortabel seier. Med 10 over par på tre runder vant hun med 12 slag over Franziska Sliper fra Sola.

Også i JU19 ble vinnerscoren 10 over par, men her måtte det omspill til for å kåre en vinner. Etter tre runder var det nemlig dødt løp mellom Celine Borge og Michelle Forsland, og det var sistnevnte som trakk det lengste strået til slutt.


RESULTATER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.