EM på det jevne av Simonsen

kristin simonsen

STABILT: Kristin Simonsen spilte stabilt på Murhof GC i Østerrike, og endte til slutt på en hederlig 38. plass i årets EM. (Foto: Norsk Golf)

Kristin Simonsen fra Meland ble eneste norske spiller som klarte cutten i årets dame-EM, og endte til slutt på en delt 38. plass.

Mariell Bruun, Stine Pettersen og Kristin Simonsen har denne uken representert Norge i EM for damer i Østerrike, men kun sistnevnte maktet å kvalifisere seg for finalerunden.

Simonsen startet lørdagen på en delt 41. plass, og spilte seg opp tre plasser etter en solid runde på én under par. 

Dermed ble det en delt 38. plass for Bergensjenta i det svært prestisjefylte mesterskapet, og dette er en prestasjon hun har all grunn til å være godt fornøyd med.

Maria Parra Luque fra Spania var sterkest av alle på Murhof GC, og sikret seieren med en totalscore på 15 under par.


RESULTATER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.