Engzelius mistet ledelsen

Engzelius mistet ledelsen

Marita Engzelius har mulighet til en topplassering i hennes første turnering etter å ha vært skadet i et halvt år. (Foto: Getty Images)

Marita Engzelius falt nedover leaderboardet i andrerunden av Mission Health Wellness Classic på Symetra Tour.

Oslo-golferen har slitt med en skade i hånden og håndleddet de første månedene av sesongen, og fikk ikke sin sesongstart på Symetra Tour før forrige uke. Der ble det til slutt 53. plass i hennes første turnering på nesten et halvt år.

Denne uken er hun i gang igjen i North Carolina, og Mission Health Wellness Classic. Fredag slo hun til med en åpningsrunde på fem under par (67), og gikk dermed rett til toppen av leaderboardet. 

Lørdag gikk ikke alt like på skinner for 26-åringen, som måtte signere for to bogeys, en birdie og resten par. Dermed falt hun til delt 19. plass, seks slag bak lederen Jimin Kang fra Sør-Korea. Engzelius har forøvrig to slag opp til topp-10, og fire opp til en pallplass.

Engzelius har vunnet på Symetra Tour en gang tidligere. Den kom i fjor, da hun avsluttet sesongen med å ta sin første proffseier i Symetra Tour Championship i Florida.

Engzelius sa til Norsk Golf etter forrige ukes turnering at hun er henrykt over å være tilbake på touren etter det lange skadeavbrekket.

– Jeg er utrolig glad for å være tilbake i konkurranser igjen! Gøy også å se at den jobben jeg har lagt ned "uten armer" i vinter gir resultater. Jeg ser virkelig frem til denne sesongen og når en del av det jeg har jobbet med klaffer bør dere se meg på toppen av listene igjen, sier Engzelius.

Leaderboard

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.