Engzelius og Raastad i gang med Q-School-finalen

Engzelius og Raastad i gang med Q-School-finalen

Rachel Raastad og Marita Engzelius. (Foto: Benjamin A. Ward/ Getty Images)

Team Norway-kollegene Marita Engzelius (Oslo GK) og Rachel Raastad (Kjekstad GK) forsøker denne uken å kvalifisere seg til Ladies European Tour 2016.

Norge har allerede hatt en historisk sterk sesong på Ladies European Tour, med hele fire spillere som har sikret topp-80-plasseringer på pengelisten, og dermed fornyet «kortet» for neste sesong.

Denne uken er Marita Engzelius og Rachel Raastad i ilden i Q-School-finalen i Marokko, i håp om å gi Suzann Pettersen, Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud og Caroline Martens selskap på Europas beste kvinnetour i 2016.

Q-School-finalen spilles over fem runder på Amelkis Golf Club & Samanah Country Club i Marrakech, der topp-30 sikrer arbeidsrettigheter på neste års europatour. Både Engzelius og Raastad spiller første runde på Samana Country Club. 

(Følg utviklingen her) 

Dette er første gang begge spiller europatourens Q-School-finale. Engzelius er garantert spill på Symetra Tour (nivået under LPGA Tour i USA) i 2016, hvor hun også har spilt de to siste sesongene. I et intervju med Norsk Golf for noen uker siden, fortalte Engzelius at hun ennå ikke har bestemt seg for hvilken side av Atlanteren hun skal bo neste år. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.