Forlenger påmeldingsfrist til eliteturnering i Spania

Forlenger påmeldingsfrist til eliteturnering i Spania

I månedskiftet februar-mars arrangerer NGF turneringen Srixon Norwegian Winter Open på Mar Menor Golf Resort i Spania. Påmeldingsfristen er nå forlenget til 1. februar.

Det er femte året NGF arrangerer en eliteturnering i Spania på vinteren og det andre året den spilles på NGF sin treningsbase i Spania, Mar Menor Golf Resort.

– Turneringen har en overvekt av juniorer på deltakerlisten, men det mange kanskje ikke er klar over, er at turneringen er åpen for alle spillere innenfor handicapkravene, sier Øyvind Rojahn, sportssjef i NGF.

Turneringen spilles over fire runder og er åpen for alle herrer og damer med en handicapgrense på 12 for damer og 8 for herrer. Turneringen har nå passert 100 deltakere og er dermed en av de største turneringene NGF arrangerer i løpet av sesongen. Turneringen teller også på verdensrankingen for amatører. 

I løpet av vinterhalvåret blir Mar Menor flittig brukt av NGF. Team Norway junior og talentutviklingsgruppen har fire samlinger i løpet av vinteren.

– Det er viktig for våre utøvere å være så mye som mulig på gress. Derfor bruker vi Mar Menor minst en uke prer måned i løpet av vinteren. Her har vi perfekte forhold og kan spille på seks baner av høy klasse, sier Morten Hagen, sjef for talentutvikling i NGF. 

I uken før turneringen arrangeres det treningsleir på Mar Menor, og her er det også over 100 påmeldte fra ulike klubber i Norge.  

– Det er andre året vi arrangerer treningsleir med avsluttende turnering de 2 siste dagene. Her er det fortsatt ledige plasser for både juniorer og voksne, så det er bare å ta kontakt, sier Tom Arne Tollefsen i Vestfold Golfhall, NGFs kontaktperson for Mar Menor.

Informasjonsbrosjyre om Srixon Norwegian Winter Open og treningsleir finner du her.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.