Fowler overlistet Stenson

Fowler overlistet Stenson

En sen tabbe fra Henrik Stenson ble kostbar i avslutningsrunden av sluttspill-turneringen Deutsche Bank Championship.

Stenson startet mandagens sisterunde i Massachusets med en ledelse på ett slag over amerikaneren Rickie Fowler. Det lovet bra for svensken da han tidlig gikk opp i en tre slags ledelse, men en brennhet putter holdt Fowler inne i matchen.

Da de to ankom det 16. par 3-hullet hullet lå Fowler kun ett slag bak Stenson. Fowler slo utslaget trygt på green, fem meter kort av flagget, mens Stensons svarte med sin første store blemme for dagen - på verst tenkelige tidspunkt. Han slo kort av green i vannet, og fra droppesonen 90 meter unna flagget maktet han bare å gjøre dobbelbogey. Fowler gjorde på sin side par, og vips ledet amerikaneren med ett slag før det avsluttende par 5-hullet.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Der utvekslet de hvert sitt par, og Fowler kunne juble for sin andre PGA Tour-tittel for sesongen og hans tredje i karrieren. Fowler klatrer samtidig til 3. plass på FedEx Cup-listen.

– Det føles ganske spesielt. Jeg har spilt bra de siste par årene. Det var bare et spørsmål om tid før det løsnet, sa Fowler etter seieren. Tidligere i år vant han The Players Championship på Sawgrass - også kjent som PGA-tourens femte major. Den seieren kom bare en uke etter at han ble kåret til tourens mest overvurderte spillet i Sports Illustrated.

Det er det nok ikke noen som hevder nå lenger.

Topp-5 i FedEx Cup består nå av Jason Day, Jordan Spieth, Rickie Fowler, Henrik Stenson og Bubba Watson.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.