Gikk i ledelse for sin døde bestemor

Gikk i ledelse for sin døde bestemor

FØLSOM: Morgan Hoffman gikk i ledelse, kort tid etter at bestemoren døde. (Foto: Getty Images)

Morgan Hoffmann tok ledelsen etter første runde av Arnold Palmer Invitational på Bay Hill. Tidligere på dagen fikk han beskjed om at bestemoren er død.
 

– Det gjør at man setter pris på bare å være i live, og man begynner å tenke over hvordan man tar ting for gitt. Det er vilt hvor raskt livet går. Jeg er 25, men det føltes som i gang da jeg var fem år gammel og gikk på rulleskøyter med søsteren min, sa en emosjonell Hoffmann i presseboksen på Bay Hill, etter å ha signert for fire birdies og en eagle på vei til ett slags ledelse.

Hoffman var i knallform under fjorårets FedEx Cup-sluttspill, men har hatt en treg start på årets sesong. I følge pgatour.com har han på ni starter misset cuten i tre av dem, trukket seg en gang, og kun to plasseringer i topp-50.

Hoffman, som forøvrig er utdannet pilot, fløy sitt eget fly rett fra forrige ukes missede cut og hjem til rangen for å jobbe med svingen. Det har tydeligvis hjulpet.

Blant topp-10 på leaderboardet finner vi navn som Ian Poulter (-5), Adam Scott(-4), Brandt Snedeker (-4), Billy Horschel (-4), Henrik Stenson (-4), Keegan Bradley (-4), Padraigh Harrington (-4) og Hunter Mahan (-4).

Rory McIlroy viste også tegn til forbedring etter å ha vært ute av form de siste ukene. Han traff hele 17 av 18 greener og 10 av 14 fairways, men fikk aldri putteren til å lystre. Det resulterte i en åpningsrunde på to under par, fire slag bak Hoffman og delt 23. plass.

Leaderboard

Høydepunkter


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.