Gomez tok sin første PGA-seier

fabian gomez getty

GJENNOMBRUDD: 36 år gamle Fabian Gomez sikret sin første PGA-seier i Memphis søndag. (Foto: Getty Images)

Fabian Gomez var stabiliteten selv i Memphis, og vant FedEx St. Jude Classic med hele fire slag.

Argentinske Fabian Gomez var iskald under innspurten av ukens turnering på PGA Tour, og cruiset inn til sin første seier på høyeste nivå.

36-åringen gjorde nesten ingen feil på den krevende TPC Southwind-banen, og hans imponerende stabilitet var det som separerte ham fra motstanderne.

- Jeg sov godt i natt og koste meg med grillmat på hotellet. Jeg prøvde bare å kose meg og spille som vanlig og heldigvis var det godt nok til å vinne, sa Gomez med hjelp av en oversetter etter finalerunden.

Denne seieren forandrer argentinerens tourhverdag drastisk. Som vinner får man automatisk fulle spillerettigheter i to år, og dette gir en trygghet og arbeidsro som er de færreste forunt i dette gamet.

Ellers er det verdt å merke seg at Phil Mickelson ser ut til å ha funnet formen før neste ukes US Open. Veteranen avsluttet med en forrykende 65-runde i Memphis og beviste dermed at han blir å regne med i årets andre major.


RESULTATER


 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.