Greide cuten for første gang denne sesongen

Greide cuten for første gang

Aksel Olsen (26) spilte jevnt over alle de fire turneringsdagene. (Foto: Getty Images)

Aksel Olsen avsluttet Prague Challenge nøyaktig der han startet; på par.

I Tsjekkia greide Aksel Olsen cuten på Challengetouren for første gang denne sesongen. Stort mer enn det var det dessverre ikke å juble for.

Cuten

Med åpningsrunder på 71 og 72 greide Olsen cuten med to slags margin, i motsetning til sesongdebuten i Turkish International i slutten av april da han var femten slag bak «den magiske grensa».

(saken fortsetter under Instagram-posten)


Heller ikke vissheten av å ha sikret seg noen euro i pengepungen, gjorde at Olsen greide å dra frem storspillet som gjorde at han kvalifiserte seg til Challengetouren via Nordic League i 2018.

26-åringen som ble proff i 2016 har greid cuten på Challengetouren én gang tidligere, med 14. plass i KPMG Trophy i 2017.

På par

Rogalendingen leverte mer av det samme på lørdagens «moving day», men runden på 72 slag førte Olsen verken oppover eller nedover på resultatlista.

Olsen rundet av Prague Challenge med en runde på 73 slag, og endte dermed opp der han startet turneringen 72 timer tidligere; på par.

Det holdt til delt 52. plass, og rundt 700 euro. Franskmannen Antoine Rozner vant turneringen (-17).

Neste turnering for Olsen og konkurrentene på Challtentouren er også i Tsjekkia, når D+D REAL Czech Challenge spilles på Kaskáda Golf Resort, i Brno.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.