Harrington i tet etter to runder

Padraig Harrington Getty

TILBAKE I TOPPEN: Veteranen Padraig Harrington leder Honda Classic på PGA Tour´en etter to runder. (Foto: Getty Images)

Etter to runder i krevende forhold på PGA National, er det Padraig Harrington som topper resultatlisten i Honda Classic.

(Oppdatert søndag kveld: Turneringen avsluttes mandag. Før siste runde deler Paul Casey og Ian Poulter ledelsen)

Leaderboard

 

----

Med syv under par etter 36 hull er iren best av alle, og dette er første gang på nærmere fem år at han leder en PGA Tour-turnering etter to runder.

Harrington avsluttet andrerunden med to kjedelige bogeys, men er fremdeles alene på topp.

- Det er moro å være med i seierskampen. Jeg er veldig positiv til eget spill akkurat nå, og selv om ingen kan vite hva som vil skje de neste to rundene, har jeg en god følelse. Selvtilliten er på plass, sa han til Pgatour.com etter runden.


I en turnering som har blitt preget av mye vind, er det færre spillere under par enn hva vi er vant til å se på verdens gjeveste profftour. 

Nærmest lederen er 25 år gamle Patrick Reed, som er ett slag bak Harrington når to runder gjenstår. Amerikaneren har gjort det til en vane å blande seg inn i toppen, og  kan fort gjøre seg gjeldende når det begynner å dra seg til i Florida. 

Harrington og Reed har imidlertid en krevende jobb foran seg, med mange rutinerte spillere blant de ti beste. Spillere som Luke Donald, Ian Poulter og Phil Mickelson er innenfor rekkevidde på PGA National, så det er ingenting som er avgjort etter halvspilt turnering.

Det var kun et fåtalls spillere som fikk vist seg frem i Florida lørdag. En kraftig storm blåste nemlig inn over Palm Beach Gardens, og sørget for at tredjerunden ble utsatt. Turneringen skal dermed avsluttes på mandag, før store deler av startfeltet forflytter seg til Miami, hvor WGC-turneringen Cadillac Championship spilles neste uke.LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.