Helgespill henger i en tynn tråd for Tutta

Helgespill henger i en tynn tråd for Tutta

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen ligger an til å misse en sjelden cut i Arizona.

Etter noen uker i Det fjerne østen er LPGA-touren tilbake på amerikansk jord. Torsdag slo JTBC Founders Cup i gang i Phoenix i Arizona. Det ble dessverre ingen lystig start for Suzann Pettersen.

Etter første runde befinner hun seg hele 12 slag bak teten.

Det scores lavt i ørkenen, der hele 89 spillere kom seg under par. Best av alle var sør-koreaneren Mi Hyang Lee, som klinket til med en runde på ti under par. Hun var fire under etter 12 hull, før hun rundet av med imponerende seks birdies på rappen.

For Suzann Pettersen sin del ble det bare to birdies, samt fire bogeys på scorekortet. Det holder bare til delt 118. plass, fire slag bak cutstreken på to under par.

Tutta har hatt en positiv start på sesongen, med to topp-10-plasseringer på sine tre første turneringer. Skulle hun misse cuten på fredag, vil det være første gang hun går glipp av helgespillet siden august i fjor.

Leaderboard

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.