Helmørk norsk dag i Sør-Afrika

Helmørk norsk dag i Sør-Afrika

Stina Resen lå godt plassert før siste runde i LET-debuten, mens raste nedover leaderboardet med en 89-runde lørdag. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Stina Resen og Celine Borge endte sist av spillerne som klarte cuten i Investec SA Women’s Open.

Etter en måned med turneringer i Australia tok Ladies European Tour denne uken turen til Sør-Afrika. Mange av tourens beste spillere benytter uken til å ta seg en miniferie, noe som betydde at mange av spillerne med en begrenset europatour-kategori fikk muligheten til å prøve seg i den øverste divisjonen. Blant dem var Stina Resen (Oslo GK), Mariell Bruun (Larvik GK) og Rachel Raastad (Haga GK), som vanligvis spiller på nivå 2, LET Access Series.

Før siste runde lå LET-debutant Stina Resen på en fin 19.-plass (+3) etter runder på 73 og 74 slag. Lørdag avsluttet hun dessverre med en runde hun nok helst vil glemme så fort som mulig. Med 89 (!) slag på scorekortet raste hun ned til jumboplass. På plassen over henne endte Celine Borge på 49.-plass med en tung avslutningsrunde på 80 slag.

Mariell Bruun, Marita Engzelius og Rachel Raastad misset cuten.

Leaderboard 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.