Herlig avslutning av Daffinrud i Australia

Herlig avslutning av Daffinrud i Australia

Tonje Daffinrud imponerte i avslutningsrunden i Australia. (Foto: LET)

Tonje Daffinrud sparte det beste til slutt i LPGA-turneringen Women’s Australian Open.

Daffinrud delte 44.-plassen (E) før siste dag på Kooyonga Golf Club etter å ha levert runder på 72, 73 og 71 slag. Søndag brettet hun opp ermene og klinte til med en avslutningsrunde på fem under par, bestående av seks birdies, kun én bogey og resten par.

Den løftet henne opp til 29.-plass, fem under par sammenlagt for turneringen.

 

 

Amerikaneren Nelly Korda vant turneringen, hennes andre seier på LPGA-touren.

Tonje Daffinrud (Vestfold GK) sikret seg en plass i turneringen tidligere i uken da hun endte på tredjeplass i kvalifiseringen etter å ha slått sin Team Norway-kollega Karoline Lund i omspill.

Etter en forrykende start på sesongen ble det dessverre årets første missede cut for Marianne Skarpnord på fredag. Hun endte fire over par, ett fattig slag unna helgespill.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.