Hoffman leder an

Morgan Hoffman Getty

I FORM: Morgan Hoffman leder Arnold Palmer Invitational etter to runder. (Foto: Getty Images)

Morgan Hoffman leverer strålende golf i Florida, og har tatt ledelsen halvveis i Arnold Palmer Invitational.

Hoffman ledet for første gang på PGA Tour etter første runde torsdag, og fulgte opp med fantastisk spill  på fredagens andrerunde.

Med ni birdies og to bogeys endte han på syv under par fredag, og 13 under par totalt er godt nok til å lede med tre slag på den krevende Bay Hill-banen.

- Jeg spilte mye her som barn, og er vant til å gå for tøffe pinneplasseringer. Jeg har ikke vunnet på høyeste nivå enda, så jeg syns det er på tide, sa Hoffman til Pgatour.com etter fredagens runde.

Hoffman misset cuten forrige uke, og mistet nylig sin bestemor. Motivasjonen for å vise seg frem er på topp denne uken, og den unge amerikaneren leverer virkelig varene i Arnold Palmers storturnering.

Fjorårets vinner Matt Every ligger imidlertid og lurer på andreplass, tre slag bak Hoffman. Spillere som Henrik Stenson og Rory Mcilroy er i tillegg med i kampen blant de ti beste, og turneringen er helt åpen når to runder gjenstår.

Tiger Woods har som regel vært fast inventar i Arnold Palmer Invitational, men trakk seg i år grunnet skuffende spill i sesonginnledningen. Woods regner med å være på plass i The Masters, som slås i gang rett etter påske.

LEADERBOARD
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.