Hoffman leder an i Boston

Charley Hoffman Getty

I STORFORM: Charley Hoffman viser styrke i andre turnering av årets Fedex Cup, og leder når én runde gjenstår av Deutsche Bank Championship. (Foto: Getty Images)

Mens Jordan Spieth misset cutten og Rory Mcilroy klarte den med et nødskrik, har Charley Hoffman tatt teten etter to runder av Deutsche Bank Championship.

20 år gamle Jordan Spieth har hatt en sesong som selv Tiger Woods skulle hatt store problemer med å matche på sitt aller beste.

Nå har imidlertid texaneren vist sjelden menneskelighet ved å misse de to siste cuttene i Fedex Cup Playoffs, og har blitt forbigått av australske Jason Day i kampen om årets sammenlagtseier.

Day, som vant årets første playoff-turnering, ligger hyggelig plassert i Boston, og selv om han ikke ligger an til å vinne turneringen har han tatt et stort steg nærmere en seier i årets Fedex Cup.

Før turneringens to siste runder ligger han på delt 12. plass, og vil uansett rykke fra Spieth i sammendraget.

Charley Hoffman leder Deutsche Bank Championship med en totalscore på 12 under par. Nærmeste utfordrer er den sørafrikanske birdiemaskinen Brendon de Jonge på -9.

LEADERBOARD

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.