Hovland leder prestisjetung juniorturnering

Hovland leder prestisjetung juniorturnering

VISER KLASSE: Viktor Hovland suste rett opp i ledelsen i Thunderbird International Junior. (Foto: Getty Images)

Thunderbird International Junior er en av verdens største juniorturneringer, og etter første runde er Viktor Hovland i ledelsen.

Thunderbird International inngår i den amerikanske AJGA-serien, og er noe av det største man kan være med på som juniorspiller. Turneringen spilles på ærverdige Grayhawk Golf Club i Scottsdale, Arizona, en bane som har hatt et nært samarbeid med selveste Phil Mickelson i en årrekke.

Med en strålende 67-runde, fem under par, suste Viktor Hovland rett opp i ledelsen etter første dag. Drøbak-spilleren noterte seg for hele seks birdies og kun én bogey, og beviste nok en gang at han er en spiller å regne med i 2015.

Mens Hovland deler ledelsen med tre andre, har Kristoffer Reitan plassert seg på en delt 18. plass med en runde på par. Også dette er høyst godkjent i en turnering av et slikt kaliber, og det blir uhyre spennende å følge disse guttene i dagene som kommer.


LEADERBOARD 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.