Hovland og Reitan leverte varene for Europa

Hovland og Reitan leverte varene for Europa

EUROPATOPPEN: Viktor Hovland beviste nok en gang at han er blant Europas beste amatører, og sanket viktige poeng for det europeiske laget i Jacques Leglise Trophy. (Foto: Norsk Golf)

Viktor Hovland og Kristoffer Reitan spilte bra i Jacques Leglise Trophy, men dessverre klarte ikke Europa-laget mer enn uavgjort mot De Britiske Øyer.

Viktor Hovland og Kristoffer Reitan fikk gleden av å representere Europa i Jacques Leglise Trophy denne uken, og gjorde sine saker godt.

For å ta med trofeet hjem var fastlands-Europa avhengig av å vinne turneringen, men De Britiske Øyer maktet dessverre å beholde æren med minste mulige margin.

12,5 poeng ble til slutt fasiten for begge lag, og dermed beholdt britene trofeet i den prestisjefylte matchturneringen. 

De norske deltagerne bidro godt for Europa-laget, og tok blant annet en knusende seier i foursome. Selv om dette ikke var nok i sammendraget beviste de norske gutta nok en gang at de er helt i toppen blant europeiske amatørspillere.

Fullstendige resultater finner du her.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.