Krogh slo tilbake i Danmark - klatret på lista

Ikke så dejlig å være Krogh i Danmark

Kristian Krogh Johannessen leverte varene på siste runde av Made in Denmark, på Himmerland. Her fra en tidligere turnering. (facebook.com/kristiankroghgolf)

Kristian Krogh Johannessen var den eneste nordmannen (av fire) som greide cut-en i Challenge tour-turneringa Made in Denmark. På søndag slo drammenseren tilbake etter den vanskelige tredjerunden.

Kristian Krogh Johannessen spilte sin beste runda for uka da han smelte til med en runde på tre slag under par.  Dermed avanserte han 24 plasser, opp til 29. plass på resultatlista.

Scorekortet bestod av tre bogeyer og seks birdier, i tillegg til ni par. 29. plassen gjorde 23-åringen 1 386 euro rikere.

Danske Joachim B. Hanssen vant turneringen med fem slag.

Tøff moving day

Krogh Johannessen lå på delt 20. plass etter to runder av Challenge tour-turneringen i Danmark, som spilles på Himmerland golf & spa resort.

Dermed var han den eneste nordmannen som greide cut-en. Det gjorde ikke Henrik Bjørnstad, Jarand Ekeland Arnøy og Christian Aronsen.

Med en lørdagsrunde tre over par (74 slag), raste Krogh 23 plasser nedover på resultatlisten, og ligger dermed på delt 53. plass før siste runde på søndag.

LES OGSÅ: Runde under par ikke nok for Bjørnstad

Regnbuescore på siste ni

23-åringen leverte det som til slutt ble et merkelig scorekort. Første ni bestod av én dobbel bogey på det femte, én bogey på det niende, og resten par.

Deretter spilte Krogh alt annet enn par-golf. De siste ni hullene ble således fargerike: med tre birdier, tre par og tre bogeyer. Dermed 74 slag totalt, og ukas dårligste runde til nå, for Krogh.

På søndag får han sjansen til å revansjere seg.

Joachim B. Hansen leder turneringen.

Resultattavle Made in Denmark


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.