Jonas fra Losby vant hole-in-one-finalen

Jonas fra Losby vant hole-in-one-finalen

De har alle til felles at de har fått hole-in-one i løpet av sesongen. I helgen ble de samlet på Nordhaug GK for å spille NGF og Codan Forsikrings HIO-konkurranse. Der stakk Jonas Joranger Larsen av med seieren.

Etter en regntung natt var det spennende å se om runden kom til å bli utsatt, men allerede fra klokken 10.00 om morgenen var Nordhaug klar for spill. Og helt til slutt tittet til og med solen frem.

Best av alle ble Jonas Joranger Larsen med en solid score på tre under par, 55 slag totalt. Det var tett i toppen, og rett bak ham fulgte Magnus Olsson fra Hammarö GK med 56 slag og Ove Johan Laland fra Oslo GK ytterligere et slag bak.

Codan Forsikring hadde satt opp 10 000 kroner i premie til den som klarte å få hole-in-one på åpningshullet, men det var ingen spillere som klarte å gjenta bragden som kvalifiserte dem inn i turneringen i utgangspunktet.

Turneringen ble spilt over 18 hull på en bane som består av syv par 3 hull fra 78 til 142 meter, og to par 4-hull på henholdsvis 252 og 180 meter. Turneringsformen var slagspill i én klasse, hvor damene spilte fra rød tee og herrene fra gul.

Dette var den tredje utgaven av turneringen, som er et samarbeid mellom Norges Golfforbund og Codan Forsikring.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.