Kan Tutta slå tilbake?

Kan Tutta slå tilbake?

(Foto: Getty Images)

Ukens LPGA-turnering i Sør-Korea har blitt arrangert 13 ganger. Kun to av gangene har den blitt vunnet av en ikke-asiat. Gjett hvem.

Forrige helgs LPGA-turnering i Malaysia ble en blandet opplevelse. Med 12 over par på de to første rundene, og tilsvarende ni under par på de to siste, ble det en helg med for mye ustabilitet i spillet.

– Det ble en røff start på forrige uke, men jeg er fornøyd med hvordan jeg fightet meg tilbake og gikk to gode runder. Det skal bli bra å få spilt en del fremover nå, finne en rytme og spille god golf, sier Tutta.

Ukens turnering i Sør-Korea er en gammel kjenning for Tutta. Selv om asiatene dominerer med ti av 12 seire i turneringens 13 år gamle historie (ble avlyst første året på grunn av konflikt mellom Nord- og Sør-Korea), er Tutta den eneste ikke-asiaten som kan notere seg for seier. Til gjengjeld har hun vunnet to ganger.

– Jeg pleier alltid å være med i toppen og har funnet meg godt til rette i Korea, avslutter Tutta.

Tutta slår ut torsdag 15. oktober kl 09.34 (-01.34 norsk tid) sammen med Na Yeon Choi (Sør-Korea) og Shanshan Feng (Kina).


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.