Kanonavslutning av Tage i Danmark

Kanonavslutning av Tage i Danmark

GRUNN TIL Å SMILE: Eirik Tage Johansen leverte varene i Race to Himmerland Pro-am, og kan belage seg på Challenge Tour-spill i 2016. (Foto: Norsk Golf)

Eirik Tage Johansen avsluttet med en forrykende 66-runde på Himmerland, og spilte seg helt opp til en delt andreplass. Nå kan siddisen belage seg på Challenge Tour-spill neste sesong.

Team Norway-spillerne Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh Johannessen har vært sentrale skikkelser på Nordic League i hele år. 

Sistnevnte ble nylig kåret til "Rookie of the Year" etter et imponerende første år som proff, og i likhet med landslagskollegaen fra Stavanger har han lenge jaktet en plass på neste års Challenge Tour.

I ukens Race to Himmerland Pro-Am spilte de begge solid, men det var Tage Johansen som sto for fyrverkeriet. Veteranen reiste seg mesterlig etter en svak andrerunde, og avsluttet med en kanonrunde på hele syv under par. Med det spilte han seg opp 11 plasser på resultatlisten, og endte til slutt på en delt andreplass med -6.

Krogh Johannessen får også godkjent for sin prestasjon. Med to under par totalt delte han 14. plassen med Sondre Erevik Ronold, ett slag bak Christian Aronsen på 11. plass.

Før ukens turnering i Danmark lå Tage Johansen på tredjeplass på Nordic League-rankingen, med Krogh Johannessen på plassen bak. De fem beste ved sesongslutt promoteres til Challenge Tour-spill i 2016, og det begynner utvilsomt å se veldig lovende ut for begge de norske håpene.

Fullstendige resultater fra Himmerland finner du her.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.