Kanonrunde av Ronold

sondre ronold getty

SUPERRUNDE: Sondre Erevik Ronold fant flyten fredag, og signerte for en strålende 65-runde. (Foto: Getty Images)

Sondre Erevik Ronold klinte til med en 65-runde på andre spilledag i Kitchen Joy Championship på Ecco Tour´en. Sammen med klubbkamerat Aksel Kristoffer Olsen deler han åttendeplassen før siste runde.

På turneringens første spilledag i Danmark var amatøren Aksel Kristoffer Olsen eneste nordmann som kom seg under par. Den unge Stavanger-spilleren spilte godt også på fredagens andrerunde, men da var det klubbkamerat Sondre Erevik Ronold som stjal showet.

Etter en småruskete åpning klinte Ronold til med en kjemperunde som sendte ham rett opp blant de ti beste. Med rundescorene 73-65 deler han åttendeplassen på seks under par totalt, sammen med blant andre Olsen som nå har signert for to 69-runder på rad. 

Ronold var selvfølgelig svært godt fornøyd med sin sterke 65-runde, og kunne fortelle at dette var en runde helt utenom det vanlige.

- Dette var en ganske interessant runde, jeg hadde bare 20 putter på 18 hull. Kun fire av puttene var over tre meter lange, og jeg hadde ingen putter på over seks meter! Jeg hadde til og med en shank med sekserjernet som gikk out of bounds på hull ni, men så gjorde jeg eagle på andreballen. En ganske spennende dag, sa Ronold til norskgolf.no etter runden.

Stavanger-duoen har fem slag opp til veteranen Per Barth, som leder turneringen på 11 under par.

Christian Aronsen ligger på en delt 24. plass på to under par, slaget foran Stian Wiik Hansen og Eirik Tage Johansen som deler 32. plassen. 

Kristian Krogh Johannessen, Erik Røssland Kløvstad og Anders Strand Ellingsberg ligger sammen på en delt 40. plass og er på par før finalerunden.

Dennis den Roover, Boris Alexander Christov, Ole Berge Ramsnes, Kenneth Svanum og Lars Mjeldheim Sandvoll var også i startfeltet denne uken, men lyktes ikke å klare cutten.

LEADERBOARD
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.