Kanonrunder av Reed og Spieth i årets første turnering

Kanonrunder av Reed og Spieth i årets første turnering

Patrick Reed (bildet) og Jordan Spieth var "on fire" torsdag. (Foto: Getty Images)

Unggutta Patrick Reed og Jordan Spieth gikk til sammen 15 under par i åpningsrunden av årets første PGA Tour-turnering, Hyundai Tournament of Champions.

Turneringen spilles på Kapalua Resort på Hawaii, der det kompakte feltet på bare 32 navn, består utelukkende av spillere som vant på PGA-touren i forrige sesong. Etter første dag er det Patrick Reed som er best av de beste.

Les også: TV-guide: Her er ukens livesendinger

Reed, som står med 3. plass, 10. plass, 7. plass, 2. plass, 10. plass og 2. plass på sine seks siste turneringer, har tatt med seg godformen til Stillehavet. Han åpnet med en bogeyfri runde på åtte under par.

Mannen som puster ham i nakken har ikke vært i mye dårligere form de siste månedene; Jordan Spieth står med seier, en 7. plass, en 2. plass og en 4. plass på sine fire siste starter.

Spieth og Reed spilte sammen i torsdagens åpningsrunde. Mellom seg gjorde de 13 birdies, en eagle og ikke en eneste bogey.

Eaglen kom på spektakulært vis på hull 18: Spieth lå midt i fairway, med 280 meter til green. Han rappet til, skrudde ballen rundt det faretruende vannhinderet, og rullet den hele veien ned til green. Eagleputten fra tre meter var sikker som banken.

– Vi ønsker så sterkt å slå hverandre, det får frem det beste i oss begge, sa Spieth til pgatour.com etter runden. De skal spille sammen igjen på fredag.

Se høydepunkter fra åpningsrunden nederst i artikkelen.

Topp-10

1. Patrick Reed -8

2. Jordan Spieth -7

T3. Brandt Snedeker -6

T3. J.B. Holmes -6

T3. Danny Lee -6

6. Fabian Gomez -5

T7. Brooks Koepka -4

T7. Steven Bowditch -4

T7. Kevin Kisner -4

T7. Bubba Watson -4

T7. Rickie Fowler -4

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.