Kanonstart av Daffinrud i Kina

Kanonstart av Daffinrud i Kina

Tonje Daffinrud ser ut til å ha funnet formen raskt. (Foto: Getty Images)

Tonje Daffinrud har ikke brukt lang tid på å finne formen etter det lange skadeavbrekket. Hun imponerer stort i Kina.

Daffinrud ligger helt oppe på fjerdeplass etter åpningsrunden av Ladies European Tour-turneringen Sanya Ladies Open i Kina. Team Norway-spilleren gikk en bogeyfri runde, bestående av fire birdies og resten par, og ligger bare ett slag bak tet-trioen Thidapa Suwannapura (Thailand), Pavarisa Yokutan (Thailand) og Amelia Lewis (USA).

Team Norway-kollega Marianne Skarpnord hadde også en god start på turneringen. Hun endte -2 med fire birdies, to bogeys og resten par. Det gir en 16. plass.

Caroline Martens har hatt en blytung dag på jobb. Fasit for henne ble +6 og 111. plass. Det er topp-80 ved sesongslutt som fornyer Ladies European Tour-kortet.

(Leaderboard)

Tonje Daffinrud har bare spilt syv turneringer i år. Hennes beste resultat er 13. plassen i Lalla Meryem Cup i Marokko i mars. Hun gjorde comeback etter over fire måneder på sidelinja for to uker siden i Hero Indian Women’s Open. Det endte med delt 40. plass. Med kun tre turneringer igjen av årets sesong, ligger hun på 75. plass på Ladies European Tours pengeliste. En god plassering denne uken vil sikre henne arbeidsrettigheter i det gode selskap også neste sesong. Daffinrud lå på 34. plass på pengelisten da hun ble skadet i juni. 

 

Ladies European Tour Order of Merit

1. Shanshan Feng (Kina) - 306 213 euro

2. Nicole Broch Larsen (Danmark) - 226 918

3. Suzann Pettersen (Norge) - 223 735

4. Melissa Reid (England) 219 150

5. Gwladys Nocera (Frankrike) - 203 740

. . .

14. Marianne Skarpnord (Norge) - 102 505 euro

66. Caroline Martens (Norge) - 25 186

75. Tonje Daffinrud (Norge) - 22 561

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.