Kjedelig avslutning for Bertheussen

Kjedelig avslutning for Bertheussen

TUNG DAG PÅ JOBBEN: Elias Bertheussen fikk ikke spillet til å sitte på søndagens runde i Tyrkia. (Foto: Getty Images)

Elias Bertheussen fikk det dessverre ikke til stemme på siste runde av Turkish Airlines Challenge.

På tross av en svak førsterunde, klarte Elias Bertheussen akkurat å snike seg med i helgespillet i Turkish Airlines Challenge.

På lørdag viste han seg helgespillet verdig, og bykset oppover resultatlisten med en sterk 69-runde. Før turneringens siste dag lå han godt plassert på en 26. plass, og hadde en realistisk mulighet til å spille seg opp blant de ti beste.

Dessverre gikk det motsatt vei for Bertheussen søndag.
Med fire bogeys, to dobbelbogeys og tre birdies endte han til slutt på 76 slag for dagen, og falt med det ned til en delt 50. plass med én over par totalt.

Hovedpersonen selv var selvfølgelig skuffet over egen innsats, men ser allerede frem i mot neste turnering.

- Jeg kom i gang som jeg skulle de første to hullene. Etter det så slo jeg for mange dårlige slag, spesielt fra tee. Så klarte jeg ikke å begrense tapet heller, så da ryr det på med slag på en sånn bane. Litt synd at jeg rykket tilbake til start, men det er vel bare å pegge opp neste uke også, sa en positiv Bertheussen til norskgolf.no.

Rhys Davies fra Wales stakk av med seieren på 14 under par, fire slag foran italienske Lorenzo Gagli.

Elias Bertheussen er tilbake i aksjon når Made in Denmark Challenge går av stabelen i København neste uke.


LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.