Klart for sesongstart for junioreliten

Klart for sesongstart for junioreliten

Franziska Sliper (Sola GK) vant Srixon Tour 2017, og er en av favorittene også i 2018 (Foto NGF/WARD) .

 Jakten på OL-billett i gang.

En tøff vinter for mange norske golfbaner gjorde at elitejuniorene måtte vente 14 dager ekstra før sesongåpning.

11.-12. mai er det imidlertid klart for første runde av Srixon Tour på Sola GK for gutter og Stavanger GK for jenter. Det konkurreres i to klasser, U19 og U15.

Etter kraftig regnvær på Vestlandet på torsdag var det stor spenning i morgentimene før turneringen om banene hadde tålt alt regnet.

– Etter en baneerfaring ble det klart det ikke var nødvendig å sette noen hull av spill grunnet overvann. Banen på Sola var i overraskende god stand med flotte greener, står det på Srixon Tours Facebook-side.

Srixon Tour består opprinnelig av åtte turneringer gjennom sesongen, men grunnet sen sesongstart er det foreløpig sju turneringer som inngår i turneringsserien. Tre av disse (1, 3, 5) inngår i kvalifiseringen til ungdoms-OL som arrangeres i Argentina til høsten.

- - -
For livescoring Srixon Tour 1, gutter: TRYKK HER
For livescoring Srixon Tour 1, jenter:  TRYKK HER
For oversikt over Srixon Tour-turneringer i 2018: TRYKK HER

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.