Koepka på topp i Memphis

Brooks Koepka Getty

GRUNN TIL Å SMILE: Brooks Koepka ser ut til å ha funnet formen i oppvarmingen til neste ukes US Open. (Foto: Getty Images)

For mange av spillerne fungerer Fedex St. Jude Classic som en slags generalprøve før US Open, og etter halvspilt turnering i Memphis er Brooks Koepka alene i tet.

Den unge amerikaneren har tatt store steg i årets sesong, og nå jakter han sin andre seier på verdens gjeveste tour. Koepka tok sin første PGA-seier i Phoenix tidligere i år, og skulle han vinne i Memphis vil han bli den fjerde spilleren med mer enn én seier så langt i år.

Kun Rory Mcilroy, Jimmy Walker og Jordan Spieth har lykkes i å vinne flere ganger i år, og Koepka selv mener han har mer å gå på.

- Jeg føler ikke at jeg har klart å slå i stykker banen enda. Det er fullt mulig å gå åtte eller ni under par på en runde her ute, så bra som disse greenene er. Jeg er selvfølgelig godt fornøyd med å lede, men skulle gjerne ha gått enda lavere, sa Koepka til pgatour.com

Langtslående Koepka er ni under par etter to runder, og leder med ett slag på landsmannen Austin Cook. Sistnevnte fikk en sponsorinvitasjon denne uken, sannsynligvis på grunn av sin sterke prestasjon i Shell Houston Open i april, hvor han kvalifiserte seg på mandagen og preget tetbildet.

Phil Mickelson er også med denne uken, men etter tre runder ligger han seks slag bak Koepka på en delt 22. plass.


LEADERBOARD

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.