Kofstad klatrer i Spania

Kofstad klatrer i Spania

(Foto: Getty Images)

Espen Kofstad fortsetter det gode spillet og klatret opp på leaderboardet på dag to av Challenge Tour-turneringen i Madrid.

Oslo-spilleren har startet sesongen knallsterkt med en fjerdeplass og en femteplass, og har plutselig meldt seg på i kampen om en OL-billett igjen. 

Torsdag fortsatte han det solide spillet i åpningsrunden av Challenge de Madrid med en runde én under par. Fredag fulgte han opp med -3 og klatret opp 14 plasser. Hele seks birdies, fire av dem på de siste ni, gav ham en 67-runde og førte ham opp på en åttendeplass sammenlagt. Det er tre slag bak ledende Francesco Laporta fra Italia som fører an med -7 etter to dager.

Leaderboard

Espen Kofstad trodde før denne sesongen at han skulle tilbringe 2016 på Europa-touren. På grunn av to sesonger ødelagt av ryggskader, har han vært avhengig av medisinsk fritak - såkalt «medical exemption». Det har imidlertid vist seg at han kun får spilt et fåtall europatour-turneringer i år med dette fritaket. Dermed har han heller tatt avgjørelsen om å få et fullt turneringsprogram på Challenge Tour.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.