Kofstad misset cuten i comebacket

Kofstad misset cuten i comebacket

Espen Kofstad hadde en tung dag på jobb i comebacket. (Foto: Getty Images)

Espen Kofstad får ikke med seg helgespillet i sin første europatour-runde på elleve måneder.

Torsdag slo europatour-turneringen AfrAsia Bank Mauritius Open i gang på Heritage GC på Mauritius. Espen Kofstad (Oslo GK) startet med en skuffende runde på fem over par.

Dermed var cutstreken langt utenfor rekkevidde fredag. Der fulgte han opp med en runde på én over par. Med +6 sammenlagt endte han på 128.-plass, syv slag bak cuten.

– Spillet mitt er ikke der jeg vil ha det akkurat nå, det er ruskete, men det er ikke så rart, jeg har jo ikke akkurat hatt mulighet til å trene så mye jeg vil i år. Neste uke spiller jeg Joburg Open i Sør Afrika. Håper på å få lagt inn litt solid jobbing i helgen, så jeg er bedre forberedt enn denne uken, skriver Kofstad på Instagram.

Leaderboard

NB! Det spilles europatour-turnering i Australia samtidig denne uken, hvor Kristian Krogh Johannessen er i aksjon. Følg utviklingen her. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.