Krekling og Skogen best i regnværet i Larvik

Krekling og Skogen best i regnværet i Larvik

Anna Cathrine Krekling og Bård Bjørnevik Skogen vant Garmin Norgescup-turneringen på Larvik GK. (Foto: Garmin Norgescup)

Anna Cathrine Krekling (Oslo GK) og Bård Bjørnevik Skogen (Haugaland GK) vant helgens regntunge Garmin Norgescup-turnering på Larvik GK.

Til tross for store nedbørsmengder over helgen klarte Larviks banemannskap å sørge for at 36 hull ble gjennomført. I dameklassen vant Anna Cathrine Krekling med to slag etter runder på 72 og 74 slag (+2). Krekling ledet også etter åpningsrunden, og hennes to birdies, to bogeys og ene dobbelbogey var nok til å holder Live Hope (Byneset GK) og Oda Sofie Kilsti (Ålesund GK) på avstand på avslutningsrunden.

Dette var bare Kreklings tredje Norgescup-turnering for sesongen, og hennes andre seier på touren. Hun spiller vanligvis på Srixon Tour.

Også i herreklassen var det en spiller som vanligvis spiller på Srixon Tour, som gikk helt til topps. Bård Bjørnevik Skogen kunne juble for sin andre Garmin Norgescup-seier for året med runder på 67 og 68 slag (-9). Skogen startet avslutningsrunden på andreplass, ett slag bak lederen Sander Akeren fra Oslo, men Skogens seks birdies og ene dobbelbogey ble nok til å sikre seieren med tre slags margin.

Hjemmespiller Magnus Kreken Randsted og Skogens klubbkamerat fra Haugaland Eirik Grønhaug delte andreplassen på seks under par.

Det gjenstår nå bare én turnering av årets Garmin Norgescup-sesong. Finalen spilles på Kongsvingers GK 22. og 23. september. I dameklassen leder norgesmester Karoline Stormo Order of Merit sammenlagt foran Oda Sofie Kilsti og Tomine Bjerkelo (Sola GK), men Stormo har nå reist tilbake til collegetilværelsen i USA og skal ikke spille finalen i Kongsvinger. I herreklassen leder Carl Didrik M. Fosaas (Miklagard GK) sammenlagt foran Max T. Hartmann og Bård B. Skogen (Haugaland GK). Skogen skal ikke spille finalen på Kongsvinger fordi han er opptatt med lag-EM for juniorer i Ungarn.

Resultater Garmin Norgescup Larvik GK


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.