Moving day: Kristian Krogh sikter mot ny topp 10-plassering på Challenge Tour-en

Kristian Krogh jakter topp 10 på Challenge Tour

Kristian Krogh Johannessen har en ny topp 10-plassering i sikte.

Nordmennene spilte seg opp 35 plasser til sammen.

Kristian Krogh Johannessen spiller bare bedre og bedre i Frankrike. På lørdagens tredjerunde klinket han til med 69 slag.

To dårlige slag som
koster litt for mye, men ellers er jeg fornøyd

– Spilte solid i dag. To dårlige slag som koster litt for mye, men ellers er jeg fornøyd, sier Krogh til Norsk Golf.

Fremgang

De to dårlige slagene han snakker om kom på hull 12, hvor en dobbelbogey ødela det som forøvrig var et prikkfritt scorekort med fem birdier.

Kun to spillere spilte bedre lørdag, noe som lover godt før siste dag. Spillet blir stadig bedre, og 21-åringen jakter nå sin andre topp 10-plassering på to forsøk.

– Jeg har begynt å treffe fairway igjen. Da er det bare å spille på seg selvtillit. Golf kan ikke spilles fra skogen, sier Krogh.

Krogh Johannessen har jobbet systematisk for å øke antall fairway-treff. (Foto: Team Krogh)

Drammenseren har den siste tiden jobbet systematisk for å øke antall fairway-treff fra utslag. Det har vist seg å gjøre positivt utslag på scorekortet.

Golf kan ikke spilles
fra skogen

Jevn Tage

Eirik Tage Johansen leverte nok en runde på par(i). Stavanger-golferen avanserte seksten plasser, og ligger på 45. plass etter tre runder.

Australieren Nick Cullen leder turneringen. Med -14 har han to slag ned til nærmeste konkurrent.

Leaderboard Le Vaudreuil Golf Challenge


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.