Krogh best av de norske i Danmark

Krogh best av de norske i Danmark

BESTE NORDMANN: Kristian Krogh Johannessen endte på en solid niendeplass på Ecco Touren denne uken, og var kun to slag unna en plass i Europatour-turneringen Made in Denmark. (Foto: Norsk Golf)

Kristian Krogh Johannessen, kjent som "Krogh" i det norske golfmiljøet, ble best av de norske med en niendeplass på Ecco Tour denne uken.

Mens Norgesmesterskapet spilles på Borre, har seks norske proffer prioritert å spille Ecco Tour på Silkeborg Ry Golfklubb denne uken.

Kristian Krogh Johannessen, Christian Aronsen, Sondre Erevik Ronold, Mathias Lynne Schjølberg, Eirik Tage Johansen og Ole Berge Ramsnes representerte de norske farger, og best av alle ble yngstemann.

Kristian Krogh Johannessen snek seg med blant de ti beste med en totalscore på to under par. Med sin niendeplass var han også bare to slag unna å sikre seg en plass i Europatour-turneringen Made in Denmark.

De tre beste i ukens turnering på Ecco Tour får nemlig i plass i Danmarks største turnering, men dessverre nådde ikke Krogh helt opp.

Christian Aronsen ble nest best av de norske med en delt 17. plass, etterfulgt av Sondre Erevik Ronold på delt 32. plass og Mathias Lynne Schjølberg ett slag bak som nummer 41.

Siddisene Eirik Tage Johansen og Ole Berge Ramsnes misset dessverre cutten, men til gjengjeld har Stavanger Golfklubb dominert årets Norgesmesterskap så langt.

RESULTATER
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.