Krogh og Tage leder - igjen!

Krogh og Tage leder - igjen!

Kristian Krogh Johannessen (bildet) leder i Sverige sammen med Eirik Tage Johansen. (Foto: Benjamin A. Ward)

Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh Johannessen fortsetter i fast marsj mot Challenge Tour 2016. Nå leder de Landeryd Masters på Nordea Tour etter første runde!

Team Norway-duoen gikk i lederball i sisterunden av Holtsmark Open forrige uke. Det endte i Kristian Krogh Johannessens første proffseier i karrieren. Det ga tydeligvis mersmak.

Fredag åpnet både han og Eirik Tage Johansen med hver sin 67-runde (-5) på Landeryds GK i Sverige. Det gir dem en foreløpig ledelse på ett slag over de tre svenskene Oscar Bergman, Christofer Blomstrand og Jesper Karlsson. 

Vi gjør oppmerksom på at det i skrivende stund er flere spillere ute på banen.

Krogh, som forøvrig nå kan titulere seg "Norges beste golfspiller", gjorde syv birdies og to bogeys på vei til sin runde, mens Tage hadde seks birdies og en bogey.

Tage og Krogh ligger på henholdsvis fjerde- og femteplass på Nordic Leagues pengeliste. Med bare åtte turneringer igjen av årets sesong begynner det å se virkelig lyst ut med tanke på nye norske tilskudd på Challenge-touren neste år. Elias Bertheussen er i år den eneste nordmannen med full kategori på Europas nest øverste nivå. Det er topp-5 på Nordic League Order of Merit som kvalifiserer seg videre.

Følg utviklingen i Sverige her!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.