Krogh tangerte årsbeste

Krogh tangerte årsbeste

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf

Kristian Krogh Johannessen tok sin tredje topp-10-plassering på en halvannen måned.

Etter en tung start på sin første Challenge Tour-sesong har Kristian Krogh Johannessen fått opp dampen for alvor de siste ukene.

Han startet sesongen med seks strake missede cuter, før han endelig sikret helgespillet for første gang i Made in Denmark Challenge i starten av juli. Siden den gang har han klart cuten i seks av syv turneringen, notert to topp-ti-plasseringer og klatret opp til 64. plass på pengelisten (16 107 euro). Vi minner om at det er de 70 beste ved sesongslutt som fornyer Challenge Tour-kortet for 2017.

Johannessen endte til slutt på 8. plass i denne ukens Challenge Tour-turnering, Bridgestone Challenge i England. Han var +2 for dagen med dobbelbogey på hull 5, men svarte sterkt ved å gå de resterende hullene på fire under par.

8. plass sammenlagt er en tangering av hans beste resultat på Challenge Tour.

Med -13 sammenlagt endte han hele 16 slag bak den overlegne vinneren, Thomas Detry. Belgierens vinnerscore på 29 under par var vanvittige tolv slag bedre enn nærmeste utfordrer.

Eirik Tage Johansen stilte også til start i England, men misset cuten. Espen Kofstad måtte stå over turneringen på grunn av en skade i håndleddet.

Leaderboard 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.