Loennechen og Sandvoll vant på Stiklestad

Loennechen og Sandvoll vant på Stiklestad

(Foto: Norgescup/Facebook)

Julie Loennechen (Nøtterøy GK) og Lars Mjeldheim Sandvoll (Fana GK) gikk til topps i helgens Norgescup-turnering på Stiklestad GK.

Det ble jevnspilte bataljer i toppen både på dame- og herresiden på Stiklestad. I herreklassen ble seierskampen en ren duell mellom Lars Mjeldheim Sandvoll og Lars Martin Berg (Byneset GK).

De startet søndagens avslutningsrunde på henholdsvis en og to over par. Det skulle også bli sluttresultatet.

Sandvoll og Berg var i delt ledelse før det siste hullet. En bogey på Berg på det 54 hullet ga Sandvoll seieren med ett slags margin.

Markus Wilhelmsen (Ålesund GK), Martin Ulset (Byneset GK) og Elias Birkeland (Oslo GK) delte tredjeplassen på ti over par.

Resultater herrer 

I dameklassen ble det også seier med ett slags margin. Julie Loennechen og Caroline Berge (Sola GK) startet dagen i delt ledelse på syv over par. To birdies, tre bogeys og resten par var nok til å få jobben gjort for Loennechen i innspurten. Hun endte turneringen åtte over par sammenlagt.

Maria Tønnessen fra Grimstad endte på tredjeplass på +14.

Resultater damer 

Neste Norgescup-turnering spilles 29 til 31. august. Det blir norsk mesterskap i matchspill på Drammen GK.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.