Lundgreen (44) leder på den sør-afrikanske touren

Lundgreen (44) leder på den sør-afrikanske touren

Cecilie Lundgreen overbeviser i Sør-Afrika. Her fra en turnering i Drøbak i 2015. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Evigunge Cecilie Lundgreen (Borregaard GK) deler ledelsen etter første runden av Sun International Challenge på Sunshine Ladies Tour.

44-åringen, som gradvis har trappet ned golfsatsingen de siste par årene, holder i disse dager vinterformen ved like i Sør-Afrika. Forrige uke startet hun 2017 med en fin 10. plass i SLT Dimension Data Challenge, og i tirsdagens åpning av Sun International Challenge klinket hun til med en 66-runde.

Dermed deler hun ledelsen sammen med Bonita Bredenham. Lundgreen gjorde syv birdies, kun en bogey og resten par. 

– Det spilles ikke om store pengesummer i premiepenger her, det er kun for å delta i konkurransen. Det er pokalen som betyr aller mest, uttalte Lundgreen nylig til Sarpsborg Arbeiderblad om turneringene hun spiller i Sør-Afrika.

Lundgreen er eneste norske deltager denne uken og en av 17 europeere i det 62 spiller store feltet. Turneringen spilles over tre runder og avsluttes torsdag.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.